Beauty Expert – Expert in Anti-Aging

 

Beauty Expert is gespecialiseerd in behandelingen gericht op het verbeteren van de huid. Onze Anti-Aging behandelingen zijn gericht op het vertragen van het verouderingsproces.

Rimpels ontstaan doordat de huid vanaf middelbare leeftijd dunner wordt en minder onderhuids bindweefsel, collageen en elastine wordt aangemaakt. Door roken en blootstellen van de zon wordt dit proces versnelt, gevolg rimpels, pigmentvlekken (ouderdomsvlekken) en vetophopingen. Bij Beauty Expert vullen wij het gat tussen de schoonheidssalon en de kliniek.

Wilt u eens weten hoe het met de conditie van uw huid is gesteld? maak dan
een afspraak voor het gratis opstellen van een behandelplan.

Samen maken wij de reis naar een gezonde stralende huid.

Ik hoop u snel te ontmoeten.

Leer ons kennen

Craith Lab®

Blauw licht en milieu-invloeden zorgen steeds vaker voor een toename van huidproblemen. Irritaties, veroudering, allergieën en een droge huid zijn een uiting van epigenetische veranderingen. Craith Lab® gaat met de wetenschappelijk ontwikkelde EPI-Powershield3® formule de effecten van omgevingsstress tegen en brengt de huidconditie duurzaam weer in evenwicht.

Meer informatie

Laatste nieuws

Lees onze laatste blogberichten of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Craith Lab Gold Line

Wil je vooral de huid verjongen? Kies dan voor de Craith Lab Gold Line! Deze...

Lees meer

Craith Lab Black Line

Laat je gezonde huid stralen met de Craith Lab Black Line. Bescherm je huid diepgaand en...

Lees meer

Craith Lab Blue Line

Wij zijn erg enthousiast over de producten van Craith Lab en gebruiken ze dan ook...

Lees meer

Reviews

 

Een supergoede salon, ik word hier altijd heerlijk in de watten gelegd en mijn speciale huid wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Ik voel mij als herboren als ik hier vandaan kom. Complimenten aan Anouk, die altijd precies de juiste huid adviezen geeft!

– Floor

Super! Vanaf baby altijd al heel erg veel last gehad van eczeem en de hoop al helemaal opgegeven. Dankzij Anouk heb ik nu een huid waar ik trots op ben! Echt een aanrader als je heerlijk wilt ontspannen of écht goed advies wilt over je huid!

– Lenneke

Anita en Anouk, twee dames met een enorme kennis en passie voor hun vak. Op hun advies ben ik producten gaan gebruiken. Had echt nooit gedacht dat mijn huid daar zó van zou opknappen. Echt blij!

– Patrice